Zakelijk2022-06-08T09:09:33+00:00

ABB interieurs voor de zakelijke markt

Projectinrichting is de finishing touch van een gebouw. Het bedrijfsinterieur krijgt de gewenste functionaliteit en een uitstraling die precies past bij de unieke identiteit van de opdrachtgever. Dat vraagt om het betere maatwerk door ervaren interieurbouwers.
Icoon interieurbelevingen op maat
Interieurbelevingen op maat
Icoon afspraak is afspraak
Afspraak is afspraak
Icoon volledige ontzorging
Volledige ontzorging
Wijnglazen aan rek

U kunt op ons bouwen

Bij ABB interieurs creëren en realiseren we projectinrichting op maat. Zonder compromis in ontwerp, kwaliteit, materiaalkeuze, afwerking en details. Geen uitdaging is ons te gek. Onze interieurontwerpers en interieurbouwers hebben volop ervaring met interieurs voor elk type bedrijf en gebouw. Heeft u een eigen interieurarchitect? We werken met plezier samen.

Moderne werkplaats

In onze moderne werkplaats verwerken we hout, staal, natuursteen en andere materialen tot hoogwaardige interieurelementen. Dat doen we met de passie en precisie die bij vakmanschap hoort. We verzorgen de productie en afwerking in eigen huis.

Zorgeloze schakel

We zijn een schakel in de keten en dat realiseren we ons terdege. We houden de lijnen kort, stemmen zorgvuldig af met andere partijen in de keten en bewaken de voortgang tot en met een strakke oplevering. Zodat u met trots kunt genieten van een succesvol project met een hoogwaardig interieur op maat.

Wij werken samen met