Particulier2022-06-08T09:09:02+00:00

ABB interieurs voor particulieren

Een huis zegt veel over zijn bewoners. Vooral het interieur, want dat is vrijwel altijd écht het resultaat van persoonlijke keuzes. Uw smaak en stijl weerspiegelt in de indeling, de materiaalkeuzes, kleurkeuzes en mate van detaillering en afwerking. Een nieuw interieur kiezen en realiseren is dan ook een boeiend proces, met veel impact op iedereen thuis.
Icoon interieurbelevingen op maat
Interieurbelevingen op maat
Icoon alles onder 1 dak
Alles onder 1 dak
Icoon uw wensen centraal
Uw wensen centraal
Overleggende mensen

Vakmensen realiseren uw droominterieur op maat

Wat zijn uw wensen, wat voor interieur heeft u in gedachten? Samen met ABB interieurs realiseert u een woonbeleving die aan al uw wensen voldoet, en die uw verwachtingen overtreft. Onze interieurontwerpers en interieurbouwers zijn specialisten in meubel- en interieurmaatwerk dat kwaliteit en stijl ademt.

Van meubel tot woning

Laat de binnenruimte van uw woning precies op maat ontwerpen en realiseren. U kunt onze interieurontwerpers inschakelen, maar we werken ook graag samen met uw eigen interieurarchitect. Uw woonideeën worden uitgewerkt tot een exclusieve interieurbeleving. Van meubilair tot de complete maatwerkinrichting van uw hele huis, vrijwel alles is mogelijk.

Zorgeloos en flexibel

Neem uw interieurwensen op uw gemak met ons door, dan zorgen wij voor een eerste ontwerp en een goed advies. Materialen, kleuren, details, bijzondere opties, de mogelijkheden zijn grenzeloos. Wij bewaken de kwaliteit en zijn flexibel in de planning, zodat er altijd ruimte is voor eventuele wijzigingen. Zo werken we zorgeloos toe naar uw perfecte droominterieur!

Wij werken samen met