Aanpak2022-06-02T07:46:09+00:00
Luxe maatwerk keukeninrichting

Zorgeloos naar uw interieur op maat

ABB interieurs ontzorgt u in elke fase volledig. Dat betekent dat u nergens omkijken naar heeft. Van advies en ontwerp tot bouw, montage en nazorg, u ervaart altijd het gevoel alsof u in een luxe fauteuil zit. U hoeft alleen maar uw wensen met ons te delen. Zo kunt u ontspannen toeleven naar een eindresultaat met een geheel eigen, exclusief karakter.

Icoon interieurbelevingen op maat
Interieurbelevingen op maat
Icoon mensenwerk met aandacht
Mensenwerk met aandacht
Icoon afspraak is afspraak
Afspraak is afspraak

Onze aanpak

Ontwerp
Realisatie
Service

Ontwerp

In de ontwerpfase vertalen we uw wensen en idee├źn in een uniek design voor uw interieur of maatwerkmeubels. Van de grote lijnen tot en met de kleinste details. We presenteren het ontwerp in 3D, voor een zo realistisch mogelijke weergave van het resultaat dat u voor ogen heeft. Eigen ontwerper in gedachten? Uw interieurdesigner of binnenhuisarchitect is van harte welkom.

Meer bekijken

Realisatie

Geen maatwerkinterieur is gelijk, maar onze werkwijze is altijd hetzelfde: volledig ontzorgend. Het hele proces krijgt een nauwkeurige invulling, met maximale aandacht voor kwaliteit en planning. Daarbij zorgen we voor een goed georganiseerd samenspel tussen ontwerp, voorbereiding, materialen, productie en montage. In elke fase stemmen we de uitvoering met u af.

Meer bekijken

Service

Onze betrokkenheid is blijvend, ook na de aflevering. Want bij een exclusief interieur of unieke maatwerkmeubels hoort natuurlijk service op hetzelfde niveau. Daarom krijgt u garantie en uitgebreid onderhoudsadvies. Vanzelfsprekend staan we altijd paraat voor het oplossen van eventuele problemen.

Meer bekijken