Realisatie2022-05-31T11:37:25+00:00

Realisatie door vakmensen

ABB interieurs staat borg voor een strak geregisseerd realisatieproces dat u in elke fase ontzorgt. We bespreken wat we gaan doen en maken een werktekening. Daarna gaan we aan de slag. Uw maatwerkinterieur wordt nauwkeurig volgens plan uitgevoerd. Zijn er wijzigingen nodig? Dan stemmen we de consequenties af en passen we het plan hierop aan, in samenspraak met u. We bewaken de kwaliteit en de planning. Zo profiteert u van een perfect eindresultaat.
Werkende man met meubelpaneel

Voorbereiding

Uw persoonlijke werkvoorbereider komt bij u thuis of op de locatie. De werkzaamheden worden doorgesproken en alles wordt ingemeten. Daarna maken we een gedetailleerde werktekening. Die wij stapsgewijs met u doorspreken.

Aan de slag

Groen licht? Dan gaan we aan de slag in onze werkplaats. De gekozen materialen bepalen voor een groot deel het design en de functionele kwaliteit van uw interieur of maatwerkmeubel. Onze vakmensen vertalen de materialen in hoogwaardige interieurelementen, exact volgens uw wensen.

Montage

We maken duidelijke afspraken, zodat u precies weet wanneer en hoe lang onze vakmensen met de montage bezig zijn. We zijn tijdelijk te gast en dat realiseren we ons terdege. We proberen de overlast zo beperkt mogelijk te houden, we gaan respectvol met uw spullen om en laten uiteraard alles schoon en netjes achter. Zodat u direct zorgeloos kunt genieten van een perfect maatwerkinterieur.