Over ons2022-06-30T09:33:28+00:00

Een team met echt karakter

Ons team bestaat uit 20 collega’s met passie voor interieurs. Ze kunnen goed luisteren en begrijpen snel waar u naartoe wilt. Dat merkt u al vanaf het eerste contact, aan de betrokken manier van adviseren en de inzet waarmee uw unieke oplossing tot stand komt. Een team met karakter!

Echt karakter komt binnen. Sinds 1999

Ons familiebedrijf uit de Achterhoek creëert en realiseert al bijna 25 jaar interieurbelevingen op maat. Onze ontwerpers en vakmensen zijn gewend om zich te verplaatsen in de meest specifieke wensen. We staan open voor elk idee en denken niet in beperkingen, maar in mogelijkheden met echt karakter.

Meer informatie
Minder informatie

We houden van uitdagingen
Voor particulieren die iets bijzonders willen, interieurarchitecten met specifieke eisen en zakelijke opdrachtgevers die op maatwerk rekenen zijn we een vertrouwd adres. We zijn al jaren thuis in hun woondromen en zakelijke doelen. Hoe groter de uitdaging in woninginrichting of projectinrichting, hoe meer inspiratie we krijgen. Kan niet, bestaat niet! We vinden een passende oplossing.

Alles voor bijzondere interieurbeleving
De kennis en creativiteit van ervaren vakmensen. Precisie en slagvaardigheid in de uitvoering. Individuele aandacht voor de klant en een goed ontwikkeld gevoel voor exclusiviteit. Bij ABB interieurs staat alles in het teken van maatwerk met een uniek karakter. Resulterend in een interieurbeleving die een persoonlijke snaar raakt, die bij u binnenkomt.

U weet wat u aan ons hebt
Interieurs ontwerpen en bouwen gaat ook over mentaliteit. We hechten grote waarde aan een duurzame relatie met de klant, een betrouwbare werkwijze en stipte oplevering. Gewoon doen wat je belooft en daarbij net dat stapje verder gaan. Dat is de stijl waar u ABB interieurs aan herkent.

Een team met echt karakter
Ons team bestaat uit 20 collega’s met passie voor interieurs. Ze kunnen goed luisteren en begrijpen snel waar u naartoe wilt. Dat merkt u al vanaf het eerste contact, aan de betrokken manier van adviseren en de inzet waarmee uw unieke oplossing tot stand komt. Een team met karakter!

2022

Nieuwe generatie

Vader Johan Assink draagt stokje over aan zoon Roy Assink. Vanaf eind 2022 is Roy Assink eigenaar van ABB interieurs en FIXX Totaalbouw. Een nieuwe generatie staat nu aan het roer van de twee bedrijven.

2022

Nieuw gezicht

De bedrijfsnaam ABB Interieurbouw verandert in ABB interieurs. Dat betekent ook een nieuw logo en een nieuwe website. Aan één ding verandert niets: onze Achterhoekse mentaliteit en passie voor kwaliteit.

2019

Verhuizing naar Varsseveld

Onze jarenlange droom over een eigen bedrijfspand komt uit. We vestigen ons in Varsseveld, hartje Achterhoek.

2018

Start familiebedrijf

Roy Assink, zoon van Johan, wordt mede-eigenaar van ABB Interieurbouw. Het familiebedrijf is daarmee geboren.

2008

Verhuizing naar Mariënvelde

Het pand dat we in Aalten huren wordt verkocht. In Mariënvelde vinden we een tijdelijk onderkomen voor onze meubelmakerij. Tijdelijk tussen aanhalingstekens, we blijven er tot 2019.

1999

Oprichting ABB Interieurbouw

Johan Assink, Bert te Brake en Gerard te Brake richten in Aalten ABB Interieurbouw op. Ze huren een klein bedrijfspand aan de Broekdijk in Aalten. De letters ABB staan voor de achternamen van de drie oprichters.